Критике Goji Cream

 • Милена
  Ја сам већ одавно посматривала на рекламе и критике Goji Cream од hendel's garden. Одлучио да пробате пре пар месеци. Резултат је одличан! Посебно дубоке боре на врату и у угловима очију практично нестао. Креме довољно дуго, што је веома прија. Може да се намаже танким слојем, средство троши скромно, а резултат је приметан готово одмах.
 • Снежана
  Купили goji cream заједно са мајком, да пробају заједно. Имам 40 година, а мама 62. Па ево, ја сада кожа на лицу бархатистая и глатка, а мама је нестала искривљење између обрва. Одмах изглед променио! Крем ради 100%!
 • Радован
  Купио жени goji cream на нашу годишњицу брака. Све се бојао да ће то сметати, они кажу да сам га осећам старом. Али резултат од креме приметио чак и ја!!! Тако да ни о каквим обидах говора не иде. Сада сам грешно дело подумываю, не купујем да ли и себи теглу. Желим своју беаути некако одговара! У принципу, не брините и купују. Размислите мушки мишљење — мишљење независног експерта!
 • Мария
  Узео је недавно Goji Cream, покушала прво поподне применити, а други пут у вечерњим сатима. Да, тен боље, почео да сглаживаться боре у оним местима где је кожа посебно сохла. Само крема треба да користи пре одласка на спавање. Тада је и натопи времена на време, и не треба да смета ујутру пре него што шминку. Иако је моја девојка, када је такође почела да га користите, мажет чисто ујутру, да кожа од сунца не исушује. Па ја имам нешто кожа масна, тако да, ја мажу пре спавања.
 • Йован
  Јасно је да све врсте креме и примочками су углавном жене. Али тако се догодило да сам већ четрдесет година је почео да се брине о свом изгледу. Част ми то не чини, али ја сам пушио цео живот. И због тога је лице постало изгледа неким старим, ружно. Пуши ја сам бацио, али ево шта је са изгледом да уради — није јасно. Питао ћерке, да да, како да, можда постоји неки начин или поступак. Она ми је овај Goji Cream саветовао, показао је резултате пре и после. Па сам купио. И иако сам посебно се ова чињеница не свећу, крем користим сваки дан пре спавања. И заиста почео да изгледају млађе. Некако је постао свеж тен постао здрав. Саветујем!
Критике Goji Cream
4.7
5