Искуство коришћења Goji Cream

Ову причу са нама дели Анет из Шартра. Она говори о искуствима коришћења Goji Cream и показати да су добијени резултат.

Поздрав свима! Моје име је Анет. Ја живим у Француској — земљи лепих жена. Ми и саме, такође, желео да што је могуће дуже да остане међу овим најлепших жена, али старост је дао о себи знам. То је и навело ме је да доживи на себи средство за подмлађивање коже Goji Cream. Моја прича не само о томе како жели да остане млада и лепа. То је прича о томе како сам поново стекла поверење у себе и престао да се одбијају од себе мушкарце!

Сада ми је већ мало по педесет, а ако се прецизније — педесет три. У животу имам тако се догодило да сам у потпуности је дала себе прво школи, а онда раду. Ја сам ужасна карьеристка! Радио сам у правне области: сталне прераде, оштећене живце и стрес — резултат је очигледан, а, у буквалном смислу те речи. И иако фигура код мене је увек био танак, због свих тих стресова моје лице јој није одговарало. Ја сам некако рано постарела: бора, кругови испод очију, на врату и те "прстен Венера". И када сам то приметила, одмах схватила, зашто ме избегавају да мушкарци — ја изгледам страшно уморан и старе. Природно, моје самопоштовање је пала са брзе брзине — нисам знала шта да радим и како да се поново осећају млади и неговати.

Од чега је све почело: моја борба са старостью

Да будем искрен, прва моја мисао је била да се жали на инъекциям ботокса или хирург. Средства ми то дозволио. Али то је тако страшно! И нико не може да гарантује 100% успех. Ја сам седела и мислила, и одједном моје лице "поплывет" или ћу изгледати као силиконска лутка. Лекари увек сам се бојао, тако да је идеја хируршке или било које друге интервенције ме је брзо напуштен.

Након тога сам почела да купе много антивозрастных креме, масти, тоников и других средстава. Ја сам ишла на масажа, почела да се медитацијом и одлучио је да се на акупунктуру. Све се нада, да смањите количину стреса у животу и надлежни за негу коже ће ми помоћи да поврати изгубљену младост. На крају, ја сам провео много новца и није добио барем неког видљивог резултата. После четири месеца целој овој эпопеи моје руке су почели да падне. Ја сам већ била спремна да прихвати, и већ почела да видите књижице хируршке клинике.

Да изгледају млађе за пар недеља? Заиста да ли је то?

Паковање Goji Цреам

На информације о крем са бобицама гоји наишао случајно у једној од друштвених мрежа. Највише ме је погодило да прича жене, која је о томе причала, је веома сличан свом. Фотографије "до" и "после" су веома елоквентни — жена заиста помолодела. Њено искуство коришћења Goji Cream веома ме је инспирисао! Одмах сам наредио средство. Поред тога, цена Goji Cream од Hendel's Garden — то је много мање од вредности трансакције и свега осталог, што сам већ перепробовала.

Добијени резултат од Goji Cream

Употреба Goji Cream почело мном, чим је дошао дуго очекивани пакет са кремом. Ја сам све урадила по инструкције: очишћен од коже, задао крема и принялась чекати чудо. У јутро сам приметила да је тен боље и изгубљено љуштење. Кроз недељу дана моје поре су сасвим невидљив, али и неколико црвених пятнышек превише негде нестао. Ово искуство коришћења Goji Cream сјајно подиже расположење!

Ја сам наставила коришћење Goji Cream преко ноћи, јер дан сам стално негде у журби и на креме немам времена. Још недељу дана сам приметио да се боре почели сглаживаться. А имам их је било много: и између обрва, и у угловима усана, и у области око очију. Они су некако постали мање дубоке и не тако упадљиво. Неке колеге на послу су почеле да питају, није постао да ли сам уживати неке модне сада шминком.

На крају, када је први јар креме завршио, ја сам видела себе са нове стране. Ја сам изгледао посвежевшей, опуштен. Бора као да и није било! Чак и на врату они су негде нестали. А на крају крајева, то је врат доноси старост. Остао сам веома задовољан својим искуством коришћења Goji Creamи ћу поновити. Плус, волим га текстура и како он ме штити од сунца. Сигурна сам, да он ће ме спасити не само од старења, али и од старости спотова, јер сам много времена провести на улици.

Искуство коришћења Goji Цреам, пре и после примене

Самопоуздање се вратила. Одмах сам хтео да доведе у ред своју гардеробу, да оде негде да хода, чак и од упознавања престала да одустане! Сада ми не треба да изабере ресторани са дим светла, да у нејасност није било јасно бора. Ја приметно осмелела, постао сигуран и лак у комуникацији са супротним полом. То је било после успешног искуства у коришћењу Goji Cream ја сам нашао у себи храбрости да се упознају са човеком, који ми је давно волео. Сада срећемо и подумываем о венчању!

И мада нас је смањен не крема за лице, али то је употреба Goji Cream ми је помогао да изгледају млађе и поново стекну поверење. А са самоуверени у себе жену сваки мушкарац жели да упознају, верујте ми! Да буде лепа у било ком узрасту — то је стварно! Моје искуство са Goji Cream — директан доказ. И узгред, боре као нестали, тако да више и не појављују. Нема ботокс такав резултат вам неће дати. А онда и природни састав, и нема страшних процедура не треба. Забавите се :)